Manu Keirse.
Manu Keirse. Foto: Patrick Bouma

Grote belangstelling lezing Manu Keirse

GOES - Maandag 27 juni kwam de Vlaamse rouwexpert Prof. dr. em. Manu Keirse naar Goes om te spreken over het thema Elkaar helpen bij verlies en verdriet. Hij deed dit op uitnodiging van Mariette Straver van De blije bovenkamer.


Zo'n 300 bezoekers kwamen in de Ontmoetingskerk samen om de lezing van Manu Keirse bij te wonen. Uit de opkomst blijkt wel dat het onderwerp enorm leeft onder de mensen. 

Ze zaten ademloos te luisteren en hij wist zijn publiek bijna 2 uur lang te boeien met zijn onbegrensde kennis van rouw en verdriet in al zijn vormen. 

Straver: "Voor de meeste aanwezigen was het de eerste keer dat zij een lezing van hem bijwoonden. Velen gaven nadien aan dat de lezing een echte 'eye-opener' was en gingen met één of meerdere door Manu Keirse gesigneerde boeken onder de arm naar huis. Ook het Ontmoetingsplein was een succes waar een zestal organisaties/ondernemers op het gebied van rouw en verlies stonden waar bezoekers met allerlei vragen terecht konden. Kortom, een zeer geslaagde avond waarop velen kennis hebben kunnen maken met zijn visie op rouw en het omgaan met verlies en verdriet".[n]