Clubkampioen Daan Deurloo
Clubkampioen Daan Deurloo Foto: Jacqueline Kriekaard

Eerste clubkampioen-
schappen Tafeltennis Goes

GOES - Tafeltennis Goes is in 2020 opgericht en heeft inmiddels ruim 50 leden. Reden om dit jaar te starten met een clubkampioenschap voor de senioren en voor de jeugd.


Bij de senioren is Robert Wiechers clubkampioen geworden door in 3 sets te winnen van Sophie Dijkers. Wesley van de Kraan werd derde door knap te winnen van Hans Fierloos. Juniorenkampioen is Daan Deurloo geworden, hij was te sterk voor zijn trainingsmaat Vince Lambrechts en de nog maar net lid geworden Joah Moens. De vereniging heeft een hoop talenten en potentie in huis. Komend competitieseizoen zal de vereniging met 3 senioren teams en 1 jeugdteam meedoen aan de najaarscompetitie van de NTTB.

De uitslagen zijn: Senioren: Poule A: 1. Robert Wiechers; 2. Sophie Dijkers; 3. Hans Fierloos. Poule B: 1. André Uitterhoeve; 2. Leon Lorwa; 3. Jacqueline Kriekaard. Jeugd, Poule A: 1. Daan Deurloo; 2. Joah Moens; 3. Vince Lambrechts. Poule B: 1. Thomas de Witte; 2. Jessey de Jong; 3. Joachim van Beek. Heeft u ook interesse om eens een balletje te slaan, kijk op onze website voor de trainingstijden. www.tafeltennisgoes.nl[n]