Afbeelding
Foto: Jessica Rovers

'Goes is klaar voor de interieurstijl die Nova Trendz biedt'

GOES – Veel mensen zijn al binnen geweest in de woonboetiek die begin dit jaar zijn deuren opende in één van de hoekpanden aan de Grote Markt. Eigenaren Roy en Michael maken goed gebruik van hun meters lange etalage om te laten zien waar Nova Trendz zich in onderscheidt: unieke kwaliteitsproducten in de stijl van Hotel Chique.


“In verband met alle coronarestricties hebben we niet echt een feestelijke opening gehad”, vertelt Roy. “Het was eigenlijk niet een heel gunstig moment om zo net na de lockdown de winkel te openen en het was best een gok. Maar heel veel mensen hadden de etalage al gezien en vanaf het begin konden we gelukkig rekenen op veel belangstelling.”


Môk ôk hè
Nova Trendz, die zijn naam dankt aan de dochter van Michael die Nova heet, probeert zijn aanbod zo veel mogelijk te wisselen. “We werken met unieke merken die niet overal te koop zijn en staan hier honderd procent achter. Uiteraard vinden wij deze stijl zelf heel mooi. Als wij producten inkopen kijken we altijd of het bij onze stijl past en waar het nog meer verkocht wordt. Zo hebben we veel van het merk Richmond en daarin zijn we uniek in Zeeland. Mensen in de Randstad zijn wat gevoeliger voor goud en zwart, maar wij denken dat Goes hier ook klaar voor is. Veel mensen die hier komen hebben zoiets van 'Môk ôk hè'. We vinden het leuk om te zien hoe goed het aansluit bij het publiek. Ik ben dol op mensen en vind het superleuk om hen blij te maken met spullen die ik zelf ook mooi vind.”


Krokodil
Roy en Michael vinden het belangrijk dat iedereen bij hen terecht kan. "We hebben een heel breed assortiment zodat iedereen wel bij ons kan slagen: van amberblokje tot loungebank, we hebben het allemaal. In principe richten we ons om het midden-hoge segment. We hebben extreme dingen zoals een levensgrote, gouden krokodil maar ook kaarsen, vazen en wat kleinere kadootjes die bijvoorbeeld heel geschikt zijn voor Kerst of Moederdag. En omdat er hotels zijn bijgekomen in Goes ontvangen we ook steeds meer toeristen”. Nova Trendz heeft naast bijzondere producten ook een aparte winkelopstelling. "We hebben de dingen net wat anders neergezet. De winkel staat heel vol en iedere tafel heeft een eigen stijl. Veel van onze producten zijn afgeschermd wat betekent dat ze niet overal te koop zijn. Dat is ook de gedachte achter Nova Trendz: we willen het nieuw en uniek houden.”