Afbeelding
Foto:

De bank waar je nog gewoon even binnenloopt

Terwijl grootbanken uit het straatbeeld verdwijnen, blijft RegioBank het vertrouwde gezicht in de buurt. Klanten kunnen hun bankzaken digitaal regelen maar zijn ook welkom om even binnen te lopen voor persoonlijk advies.


Klanten hebben een vast aanspreekpunt voor hun financiële zaken en kunnen vertrouwen op deskundig advies. De zelfstandig adviseurs van Regiobank zijn uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt van veel dorpen en steden.


Klanten waarderen persoonlijk contact

Voor RegioBank is het fysiek aanwezig zijn van groot belang. "Wij zijn ervan overtuigd dat dichtbij de klant zijn, bijdraagt aan een goede klantrelatie. Wij kennen onze klanten en staan voor ze klaar”, vertelt een Zelfstandig Adviseur. "Even wat hulp bij een buitenlandse overboeking of persoonlijk advies bij complexere financiële zaken, wij nemen de tijd”. RegioBank is al ruim 100 jaar actief en steunt samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen.