Netwerkbeurs Contacta in de Zeelandhallen in Goes.
Netwerkbeurs Contacta in de Zeelandhallen in Goes.

Uitkijken naar Contacta; programma is rond

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - Het programma van netwerkbeurs Contacta in Goes is rond. De Zeelandhallen staan op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 november vol met mooie stands van bedrijven en organisaties uit alle branches in zuidwest-Nederland en België. Op het programma staan ook onder meer workshops, een banenmarkt en inspirerende sprekers, zoals Arjen Lubach en Björn Kuipers.

Ingegeven door onder meer de coronapandemie en de energietransitie is het thema van Contacta 2022 ‘Een nieuwe balans’. Op de 10.000 vierkante meter beursvloer komen alle sectoren uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen en dat staat garant voor mooie ontmoetingen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij stands van ruim 300 exposanten en hun voordeel doen met workshops en de visie van bekende sprekers. Zo legt professor Robert Govers het toepassen van place branding uit en Ronald Kok, relatiemanager internationaal ondernemen bij Evofenedex, geeft een masterclass internationaal zakendoen. Ervaren autocoureur Tim Coronel zet zich in voor de verkeersveiligheidscampagne MONO-zakelijk en gaat in op hoe werkgevers afleiding in het verkeer kunnen voorkomen.

Innovatieprijs

Ook wordt tijdens Contacta de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2022 uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de Zeeuwse ondernemer die het beste weet te vernieuwen. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.contacta.nl.