Afbeelding
Foto:

Uw voorbereiding op het voorjaar begint vandaag

MIDDELBURG - Voorjaar? U verlangt er vast naar om eerst de kortste dag achter u te laten. Niets stemt zo vrolijk als plannen maken voor het volgende seizoen en net even wat meer tijd te besteden aan een gedegen rondje voorbereiding. Laten we daar nou een paar aantrekkelijke tips voor hebben!


We beginnen met de beste reden om scherpe aanbiedingen ter harte te nemen: volgend jaar wordt een aantal fietsen fors duurder. Leveranciers verhogen de prijzen onder andere door verhoogde transport- en energiekosten. Dat zien we op alle fronten en helaas blijft dat ook onze branche niet bespaard. We zetten graag de spot op twee van onze merken die elk hun eigen charme en publiek hebben. Allereerst de als zeer goed uit de test gekomen en uit voorraad leverbare Pegasus Siena. We overdrijven niet als we zeggen dat de Siena onze meest populaire e-bike is. Dit merk toont onomwonden aan hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen kan zijn. De zithouding (geometrie) is door het vernieuwde frame comfortabeler geworden en geeft een actieve fietshouding. Het nieuwe damesframe beschikt over een brede lage instap en beschikt over rijeigenschappen die ook het fietsen met volle boodschappentassen comfortabel en veilig houdt. Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van Bosch is de ondersteuning door deze e-bike altijd harmonisch en vloeiend. De motor zorgt voor gematigd gedoseerde ondersteuning voor dagelijkse trips op verharde wegen of fietspaden. En de goed doseerbare hydraulische schijfremmen maken de Siena E7 Plus ook voor mensen met weinig kracht in de vingers tot een echte aanwinst. Comfortabel en wendbaar, dat zijn de handelsmerken van de LEVIT fietsen. Om nog maar te zwijgen over de bij aankoop inbegrepen 5 jaar garantie. Ontspannen fietsen dankzij het unieke comfort frame. Leverbaar in lage en hoge opstap. Door de geveerde voorvork en zadelpen worden oneffenheden in het wegdek effectief opgevangen en dat komt het rijcomfort ten goede. Dankzij de traploze Enviolo overbrenging rijdt u altijd in de juiste versnelling. Voorzien van de fluisterstille Bosch Active Line middenmotor en krachtige schijfremmen is de LEVIT een uitgebreide kennismaking meer dan waard. Maar er is meer interessant nieuws. Het nieuwe Bosch systeem is al beschikbaar en uit voorraad leverbaar bij Piet Voskamp. Deze motor is toegepast op een wat luxere fiets. Veiligheid, zichtbaarheid en communicatie zijn in het fietsverkeer van levensbelang. En daar hebben de ontwerpers van de Helmet+ zich alles van aangetrokken. De nieuwe lichting fietshelmen voldoet aan de hoogste verwachtingen.
Onze werkplaats heeft in deze periode meer ruimte om uw fiets eens grondig na te kijken. Anders gezegd: wilt u goed het voorjaar in, breng de fiets dan op tijd!