Wie kent deze kindertjes?
Wie kent deze kindertjes? Foto: W. Cornelisse

Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

Sport en vereniging

THOLEN - Wie zijn deze kinderen die voor een antieke (bruids) auto op de foto staan ergens op ons eiland ze hebben het goed naar hun zin zouden ze ook mogen gaan feesten bij het bruidspaar?

Graag uw reacties naar onderstaand adres.

Oplossing vorige foto
Is Oudelandsedijk 24-26 in Tholen bewoond door Jo (loco burgemeester van het Oudeland) en Willie Noom. Jo is voormalig medewerker plantsoenen van de Gem Tholen en tegenwoordig vraagbaak voor het Oudeland over bomen en struiken en het vangen van mollen.Nummer 26 werd bewoond door Piet en Maatje Deurloo en zoon Sjaak. Nummer 24 werd bewoond door Cees Speet en Meg de Wijer.Deurloo is later naar Tholen verhuisd en Cees Speet heeft het huisje 26 erbij gekocht. Hij heeft het laten verbouwen in 1986 door Gilles v.d. Werf uit Scherpenisse tot het huis zoals het op de foto in de bode staat. De familie Jo en Willy Noom heeft het van Speet gekocht en de naam “de Boswachter” aangebracht. Jo Noom heeft zich hier ontwikkeld tot onderburgemeester van het Oudeland. Het blijk wel dat Jo een zeer geziene  persoon is op het Oudeland door zoveel mooie reacties van zijn mede bewoners van het Oudeland.

Mijn hartelijk dank voor jullie reacties. C. P. Fase, Hoenderweg 79, 4697 BG St-Annaland, tel. 0166-652174, mail: cpfase@hetnet.nl.