Afbeelding
Foto: Iman Fase

Gewijzigde planning werkzaamheden Tholensebrug

Door: Ruud Smolders Algemeen

THOLEN - De planning van de werkzaamheden aan de Tholensebrug zijn gewijzigd. De werkzaamheden beginnen in de nieuwe planning op donderdag 10 maart vanaf 20.00 uur en duren tot en met 31 maart. In de oorspronkelijke planning zouden de werkzaamheden op 7 maart om 09.00 uur starten.

Rijkswaterstaat vervangt in maart twee meervoudige voegovergangen van de Tholensebrug (N286). Tijdens de werkzaamheden is de brug volledig afgesloten voor autoverkeer. Door een andere uitvoering van sloopwerkzaamheden kan Rijkswaterstaat de hinder echter voor de omgeving met drie dagen verkorten.

De werkzaamheden beginnen in de nieuwe planning op donderdag 10 maart vanaf 20.00 uur en duren tot en met 31 maart 2022. In de oorspronkelijke planning zouden de werkzaamheden op 7 maart om 09.00 uur starten.

Informatieavond

De afsluiting van de brug heeft veel impact op de omgeving. Om vragen over de werkzaamheden te beantwoorden, organiseert Rijkswaterstaat op 2 maart vanaf om 19:30 uur een digitale informatieavond.Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Vanaf woensdag staat de link naar de informatieavond op de projectpagina van de Tholensebrug. Via de link op de pagina kunt je inloggen.

Meer informatie over het project en de hinder is te vinden op de projectpagina Schelde-Rijnkanaal: werkzaamheden Tholensebrug.