Afbeelding
Foto: Shutterstock

Oproep van de Bibliotheek Sint Annaland: ‘Wij zoeken jouw verhalen’

Algemeen

SINT ANNALAND - “De werkelijkheid is niet zoals de verhalen in boeken”, Hector Malot. De bibliotheek is ook het huis van de verhalen. Wij zijn reuze benieuwd naar echte verhalen, de verhalen van het eiland.

Jij kent vast ook interessante, mooie, wetenswaardige, beroemde dorpsverhalen waarbij St. Annaland de hoofdrol speelt. Of het nu gaat over de geschiedenis, hedendaagse verhalen of wat je in de toekomst zou willen zien, samen kunnen we die vertellen. Aan de hand van foto’s gaan we aan de slag om de verhalen ‘op tafel’ te krijgen.

Wat is er leuker dan deze te vereeuwigen in een verhalenbundel. Wil jij samen in een kleine groep van ongeveer 6-8 personen die bijzondere verhalen uitwisselen met elkaar dan ben ik op zoek naar jou. De eerste verhalen sessie staat gepland op donderdag 3 maart van 10:00 tot 11:30 uur.

Er wordt gezorgd voor koffie, wat lekkers en een verhalenschrijver die van jouw verhaal een prachtige samenvatting maakt. Het eindelijke doel is een mooie bundel van de verhalen van Sint Annaland te maken en als deelnemer krijg je natuurlijk ook een exemplaar. Het kan natuurlijk zijn dat deze ochtend je niet uitkomt. De Bibliotheek is zo flexibel dat we vast ook op een ander moment een groepje bij elkaar kunnen krijgen om weer andere verhalen te vereeuwigen.

Aanmelden

Om goed voorbereid te zijn krijg ik graag je aanmelding via mailadres: h.degroen@bibliotheekoosterschelde.nl of via telefoon: 06-21505539. Kun je niet op donderdag 3 maart van 10:00-11:30 uur dan horen we graag welke dag beter uit komt en of dat ’s ochtends, ’s middags of toch liever ’s avonds is.