Gedeputeerde Jo-Annes de Bat (CDA), medewerkers de van Dijke Group, raadsleden en kandidaten CDA Tholen.
Gedeputeerde Jo-Annes de Bat (CDA), medewerkers de van Dijke Group, raadsleden en kandidaten CDA Tholen. Foto: CDA Tholen

CDA gaat in gesprek met ondernemers uit Tholen

Algemeen

THOLEN - Een stevige delegatie van CDA politici bezocht diverse adressen in de gemeente Tholen. Dit om kennis te maken met de Thoolse ondernemers, te vragen wat er bij hen speelt en wat de politiek voor hen kan betekenen.

Er werd een bezoek gebracht aan de van Dijke groep in Sint Philipsland. Zij leveren machines voor de verwerking van veel agragische producten over de wereld. Ook werd er een bezoek gebracht aan de winkel en boomgaard van de famillie Wisse in Anna Jacobapolder. Hier vertelde Joris Wisse en zijn vrouw Miranda over hun bedrijf. Belangrijk is dat de voorzieningen in deze kern behouden blijven. Tweede kamerlid Joba vd Berg heeft hier kunnen zien hoe belangrijk deze voorzieningen zijn voor de leefbaarheid van deze kern. Joba werkt momenteel samen met raadslid Michael Schoonen om bereikbare zorg voor alle inwoners uit de gemeente Tholen te garanderen. Dit is een belangrijk punt voor CDA tholen gezien de verhuizing van het Bravis ziekenhuis. De middag werd afgesloten in het dorpshuis van Anna Jacobapolder waar de CDA politici in gesprek gingen met diverse ondernemers uit de gemeente Tholen.