DELTA Ride for the Roses opent inschrijving

GOES - De inschrijving voor deelnemers aan de tochten in Midden-Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen voor DELTA Ride for the Roses is geopend. De aanmeldingen voor individuele deelnemers, bedrijventeams en clubs kunnen worden gedaan via de website van het evenement: deltaridefortheroses.nl. De officiĆ«le editie van 2022, waarvan de opbrengst naar KWF gaat, wordt in verschillende onderdelen gereden op 10, 11 en 12 juni.

De ritten van de DELTA Ride for the Roses zijn zowel in Midden-Zeeland (start en finish Zeelandhallen, Goes, zaterdag 11 juni) als in Zeeuws-Vlaanderen (start en finish Markt, Terneuzen, zondag 12 juni) uitgezet over vier afstanden: 25, 50, 80 en 120 kilometer. De 120 kilometerrit in Midden-Zeeland krijgt een unicum: de organisatie is voornemens om de route heen en terug door de Westerscheldetunnel te leiden. De ritten in Zeeuws-Vlaanderen rijden routes onder de Westerschelde.


Ladies Night Ride en DELTA Kids Ride

Deelnemers kunnen ook inschrijven voor de twee side-events: de Ladies Night Ride op vrijdagavond met start en finish in Goes en voor de eerste editie van de DELTA Kids Ride met start en finish in Terneuzen op zaterdagavond. De afstanden voor de Ladies Ride zijn 15 en 30 kilometer, voor de Kids Ride 15 en 25 kilometer.


Vol = vol

De organisatie doet een dringend beroep op deelnemers aan de 120 kilometertocht vanuit Goes om zo snel mogelijk in te schrijven. Het deelnemersaantal voor de passage van de Westerscheldetunnel is namelijk gelimiteerd en vol = vol![n]