Woensdag 6 april

Orgelconcert Martin Mans voor Kerk in Actie

20:00 | Hervormde gemeente

Woensdag 6 april om 20.00 uur een orgel- en samenzangconcert in de Hervormde Kerk in Tholen van Martin Mans. Het concert maakt deel uit van een paasserie voor de Stichting Kerk in Actie. Het project dat centraal staat is ‘Samen in actie voor Oekraïne. Er is een collecte voor deze doelgroep. Reserveren: www.martinmans.nl of www.zingenindekerk/passion40daagse


Donderdag 7 april

Bijbelstudie met dr. Klaas Goverts

19:30 | Rehobothkerk

Er wordt opnieuw Bijbelstudie avond georganiseerd met emeritus predikant, Ds. Goverts uit Dordrecht. De avond gaat over de profeet Zacharia, en heeft als titel; Licht in de avond. Het is onze bedoeling dat er een serie Bijbelstudies volgen, waarin vooral vanuit de Hebreeuwse wortels in de Bijbel gekeken wordt naar de actualiteit van deze profeet in deze turbulente tijd. De eerste avond is donderdag 7 april, op het adres van de Hervormde gemeente Rehoboth, Westvest 2 Sint Maartensdijk. Aanvang 19.30 uur en de toegang is vrij. Voor informatie: Leo Konijn, tel. 06-53160536.

 

Zaterdag 9 april

Foto’s maken in de Slikken van de Heen

9:00 | 

Zaterdag 9 april organiseert Het Zeeuwse Landschap onder leiding van gids en natuurfotograaf Frans Tijink een foto-workshop in de Slikken van de Heen, geschikt voor beginnende en gevorderde fotograven. Zaterdag 9 april van 09.00 tot 12.00 uur. Trek comfortabele schoenen en kledingen aan en meld u aan via het zeeuwselandschap.nl/eropuit. Meer informatie over startplaats en workshop: website Het Zeeuwse Landschap.


 

Samenzangavond in Tholen

19:45 | Rehobothkerk

Zaterdag 9 april is er een Zeeuwse samenzangavond in de Rehobothkerk van Tholen. Ds. C. van Ruitenburg zal deze avond leiden, terwijl Peter Wildeman het van Oeckelen-orgel zal bespelen. Er worden mooie zendingspsalmen gezongen. De voorlichter van de zending wereldwijd, dhr. F. van Grol zal deze avond een kort inkijkje geven in de voortgang van het zendingswerk. Aanvang 19.45 uur. U kunt een plaats reserveren via www.peterwildeman.nl. Uiteraard is de toegang vrij, wel is er collecte voor het zendingswerk.

 

Dinsdag 12 april

Recreatief- en senioren wandelen

13:30 | Partycentrum de Haestinge

Recreatief- en senioren wandelen wordt tweewekelijks gehouden. Het betreft twee afstanden; 5 en 10 kilometer. Het vertrek is op dinsdag 12 april om 13.30 uur vanuit sportcentrum Haestinge in Sint Maartensdijk.