Vrijdag 15 april

Avondmaal

20:15 | De Meulvliet

Elk jaar zijn er wereldwijd miljoenen mensen die samen komen op de sterfdag van iemand die ons heel dierbaar is: Jezus Christus. We komen bij elkaar om degene te gedenken die zijn leven gaf als losprijs om ons te bevrijden van zonde en de dood. In feite wilde Jezus graag dat zijn volgelingen zijn dood zouden herdenken. De avond voor zijn dood stelde hij een speciale viering in en gaf hij de opdracht: ‘Blijf dit doen om mij te gedenken’. Dit staat in de Bijbel in Lukas hoofdstuk 22 vers 19.Deze herdenking vindt plaats op vrijdag 15 april om 20:15 uur in Sport- en gemeenschapscentrum de Meulvliet, Zoekweg 8, 4691 HT Tholen.Naast deze uitnodiging voor de herdenking, bent u ook uitgenodigd voor een speciale lezing met als thema: ‘Waar is reële hoop voor de toekomst op gebaseerd?’ Deze lezing wordt gehouden op zaterdag 9 april om 10.00 uur in de Koninkrijkzaal van Jehovah’s Getuigen, Glymesstraat 10, 4611 KM Bergen op Zoom.Meer informatie op www.jw.org

 

Zaterdag 16 april

Passie- en Paasconcerten voor Oekraïne

16:00 | Koorkerk

Op zaterdag 16 april verzorgt het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen 2 Passie- en Paasconcerten in de Koorkerk van de Grote Kerk van Tholen. Tevens zal het Kerkkoor van de Baptistengemeente uit Volystya (Oekraïne) medewerking verlenen. Zij verblijven nu tijdelijk in het “Raedthuys” in Sint Maartensdijk. De toegang voor deze concerten is gratis, maar er is wel een collecte voor de stichting Metadidomi uit Sint Annaland die zich inzet voor noodhulp in Oekraïne. Deze stichting heeft de afgelopen maand al 27 vrachtwagens met hulpgoederen naar Oekraïne verzonden.U kunt het middagconcert bijwonen, dat om 16.00u begint, of het avondconcert, dat om 19.30u start.Vooraf reserveren via: kaarten@imt-tholen.nl is noodzakelijk.

 

Passie en Paasconcerten I.M.T.

16:00 | Koorkerk

Op zaterdag 16 april organiseert het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen 2 Passie- en Paasconcerten in de Koorkerk van de Grote Kerk van Tholen.Tevens zal het Kerkkoor van de Baptistengemeente uit Volystya (Oekraïne) zijn medewerking verlenen. Zij verblijven nu tijdelijk in het Raedthuys in Sint Maartensdijk. De toegang voor deze concerten is gratis, maar er is wel een collecte voor de stichting Metadidomi uit Sint Annaland die zich inzet voor noodhulp in Oekraïne. Deze stichting heeft de afgelopen maand al 27 vrachtwagens met hulpgoederen naar Oekraïne verzonden. U kunt het middagconcert bijwonen, dat om 16.00 uur begint, of het avondconcert, dat om 19.30 start. Vooraf reserveren via: kaarten@imt-tholen.nl is noodzakelijk iv.m. het beperkt aantal plaatsen.

 

Donderdag 28 april

Samen eten bij het Leger des Heils

17:00 | Leger des Heils

Donderdag 28 april is het weer samen eten bij het Leger des Heils in Sint Maartensdijk van 17.00 tot 19.00 uur  in Loods 3, Sportlaan 3 te Sint Maartensdijk. Aanmelden kan t/m 21 april 0166-610194 of  raadendaadtholen@legerdesheils.nl.