Open Tennistoernooi bij Tennisvereniging Eegedima

THOLEN - In de week van 4 juli tot en met 10 juli organiseert tennisvereniging Eegedima aan de Zoekweg te Tholen weer haar jaarlijkse Open Tennistoernooi. Het Jansen Open is, na 2 jaar afwezigheid, inmiddels toe aan haar 31ste editie.


Het open dubbel toernooi wordt gespeeld in 3 verschillende disciplines; heren- en damesdubbel en de mix dubbel in de categorieën 4 t/m 8. Er wordt ingedeeld op vaste KNLTB-speelsterkte.

Opgeven kan via www.toernooi.nl tot en met zondag 26 juni 00.00 uur.

Net als de vorige edities zal op vrijdagavond de traditionele mosselavond worden georganiseerd. Alle aanwezigen kunnen onder het genot van een drankje en een bak mosselen genieten van mooie tennispartijen. 

Heb je zin in een leuke sportieve uitdaging, dan ben je de eerste week juli dus van harte uitgenodigd op het tennispark in Tholen.


Zomer Challenge

Net als vorig jaar heeft TV Eegedima weer de zomer challenge actie. Ben jij een voetballer of andere teamspeler met een zomerstop, of sport je vaak binnen en wil je deze zomer naar buiten: dan ben je van harte welkom! En natuurlijk voor iedereen die wilt ontdekken of tennis wat voor hen is. Dus ben jij diegene of mocht je iemand in je omgeving kennen die altijd al eens heeft willen tennissen dan is dit de perfecte kans! Je kunt je individueel inschrijven, maar ook met vrienden of teamgenoten. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Kees Lindhout (trainer: 0622141024) of Anouk Boender (0629623779). Inschrijven kan via www.tveegedima.nl.[n]