De 2e kanswinkel.
De 2e kanswinkel. Foto: Bram van de Sande

Een plek voor een praatje bij GAAF&GOED Tholen

Sport en vereniging

THOLEN - Sinds een aantal weken is de ontmoetingsruimte in de 2e kanswinkel GAAF&GOED van het Leger des Heils  in Tholen geopend. Iedereen is welkom. Je kunt rustig een kopje koffie drinken en/of een praatje maken. De ruimte is gezellig ingericht.

Bij de ingang van de winkel wordt aangegeven of de ontmoetingsruimte geopend is. Deze is in ieder geval open op tijdens openingsuren van de winkel op dinsdag en woensdag. De ruimte is helaas (nog) niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de 2e kanswinkel GAAF&GOED worden naast kleding ook woonaccessoires, boeken en speelgoed verkocht, voor een aantrekkelijke lage prijs. De moeite waard om in deze periode waarin alles duurder wordt een bezoekje te brengen aan onze fraaie 2e kans-winkel. U kunt bij ons ook spullen, kleding en boeken, die u niet meer gebruikt en die nog goed zijn bij ons inleveren tijdens openingsuren. Op deze manier bevorderen wij het hergebruik van goede spullen.

Onze openingstijden zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur en op de 1e en 3e zaterdag van de maand van 11.00-14.00 uur (zaterdag 20 augustus gesloten; zaterdag 27 augustus open). Ons adres: Tholen, Kerkstraat 18-20.