Donderdag 15 september

Samen eten

17:00 | Loods 3

Donderdag 15 september organiseren we weer een warme maaltijd. Voor met name die mensen die veelal alleen eten. Juist dan is het gezellig om een keer met anderen aan tafel te zitten. Van 17 tot 19 uur bent u van harte welkom in Loods 3, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. Wees er snel bij want “vol is vol”. Aanmelden kan t/m 12 september a.s. Dit kan telefonisch op nummer 0166610194 of via de email raadendaadtholen@legerdesheils.nl

 

Zaterdag 17 september

Rommel en actiemarkt in Scherpenisse

10:00 | 

Zaterdag 17 september organiseert het actiecomite van de Ger Gem een rommel en actiemarkt. Tussen 10 en 14u kan men terecht aan de Bobbelweelweg 2 in Scherpenisse. Ook aan de inwendige mens is gedacht met o.a friet, kibbeling, kaas, ijs, lekkers voor bij de koffie. Voor de kinderen is er een wedstrijd mais pellen, win jij een prijs?

 

Zomerconcert Viva la Musica

15:30 | Gasthuiskapel

Vocaal ensemble Viva la Musica brengt, zoals u van haar gewend bent, een gevarieerd programma. Heerlijke melodieuze klassiekers en ook mooie chansons uit het lichte repertoire. Het wordt een zomers luchtig programma. Acht zangers, Edu de Goffau aan de piano en muzikale leiding Sarien Bout - Sakko. Voor Viva la Musica wordt dit concert het slotakkoord. Graag tot zaterdagmiddag 17 september 15.30 uur.


Dinsdag 20 september

Recreatief- en senioren wandelen

13:30 | Partycentrum de Haestinge

Recreatief- en senioren wandelen wordt tweewekelijks gehouden. Het betreft twee afstanden; 5 en 10 kilometer. Het vertrek is op dinsdag 20 september om 13.30 uur vanuit sportcentrum Haestinge in Sint Maartensdijk.