Woensdag 21 september

Weervisserij in de Oosterschelde

19:30 | Kunstkamer Holland Huis

De heer L. de Smet van Stichting Behoud Weervisserij neemt ons op 21 september om 19.30 uur mee in de wereld van de weervisserij. De stichting is opgericht om de ambachtelijke wijze van vissen in de Oosterschelde in stand te houden. Een mooi voorbeeld daarvan is het vissen op ansjovis door middel van de weervisserij. De stichting wil deze vorm van visserij toeristisch en educatief op de kaart zetten. Daarmee wil zij de voorwaarden scheppen en de omstandigheden bevorderen waardoor het voor weervissers uit Bergen op Zoom en omgeving mogelijk zal blijven om de weervisserij ook in de toekomst te continueren op dezelfde of vergelijkbare wijze. Locatie: Kunstkamer Holland Huis, Laban Deurloostraat 28 te Scherpenisse.

 

Vrijdag 23 september

Sfeervolle Herfst fair

16:30 | 

Vrijdag 23 september is er een sfeervolle Herfst fair op het Klaverveld 9 in Oud Vossemeer. Aanvang 16.30-20.30 uur. De opbrengst is voor de nieuwbouw van de Ger.Gem. in Ned. Zien we u ook vrijdag 23 september?

 

Zaterdag 24 september

Oliebollenactie muziekvereniging Euterpe

9:00 | 

Liefhebbers van oliebollen kunnen zaterdagochtend 24 september terecht op de Markt in Sint-Maartensdijk. Muziekvereniging Euterpe bakt en verkoopt vanaf 09:00 uur heerlijke, verse oliebollen. De oliebollenverkoop is één van de acties die de muziekvereniging organiseert om financiële steun te krijgen voor de jaarlijkse kosten die worden gemaakt. Wilt u muziekvereniging Euterpe steunen én lekkere oliebollen eten? Dan bent u a.s. zaterdag van harte welkom op de Markt in Sint-Maartensdijk.