Vrijdag 30 september

Samen lezen en herinneren met Zeeuws Weerzien

14:00 | 

Herinneringskrant Zeeuws Weerzien organiseert op vrijdag 30 september van 14.00-15.00 uur een bijeenkomst in Atelier Art-Co, Kerkstraat 19 in Tholen. Bedoeld voor ouderen die zich de tijd kunnen herinneren waarin op school nog werd geschreven met een kroontjespen en waar nog een leesplankje aan de muur hing. Aan de hand van artikelen uit de nieuwste editie van Zeeuws Weerzien halen we herinneringen op. Opgeven bij Marleen de Ruijsscher via leesteams@zeeuwsweerzien.nl. Kijk op www.zeeuwsweerzien.nl/leesteams voor meer informatie.


Zaterdag 1 oktober

Nationale Kringloopdag

10:00 | Kringloopwinkel OverThollig

De eerste zaterdag van oktober, 1 oktober, is het Nationale Kringloopdag. Ook Kringloopwinkel OverThollig zet de deuren open. De Nationale Kringloopdag is bedoeld om mensen bewust om te laten gaan met spullen en hergebruik te stimuleren. Hartelijk welkom aan de Postweg 3c, Tholen. www.kringloopwinkeltholen.nl

 

Concert Fanfare OVM

14:30 | Dorpshuis de Vossenkuil

Op zaterdag 1 oktober om 14.30 uur geeft de Fanfare van OVM in samenwerking met zanger Martijn van Vuuren een concert in De Vossenkuil te Oud-Vossemeer; Hollandse Meesters in Concert. Tijdens een luchtig en interactief middagprogramma komen vele bekende en minder bekende nummers van deze Hollandse Meesters voorbij. Kaarten zijn vooraf te bestellen via: ovm1925@gmail.com of aan de bar van De Vossenkuil tijdens openingsuren.

 

Dinsdag 4 oktober

Recreatief- en senioren wandelen

13:30 | Partycentrum de Haestinge

Recreatief- en senioren wandelen wordt tweewekelijks gehouden. Het betreft twee afstanden; 5 en 10 kilometer. Het vertrek is op dinsdag 4 oktober om 13.30 uur vanuit sportcentrum Haestinge in Sint Maartensdijk.