Woensdag 5 oktober

Verkoping in Sassegrave

14:00 | Zorgcomplex Sassegrave

Het actiecomité van de Ger Gem organiseert samen met de Zeeuwse Deur een verkoping op woensdag 5 oktober. Tussen 2 en 4 uur is er van alles te koop in de gymzaal van Sassegrave! van, Laban Deurloostraat, Scherpenisse.

 

Kinderzwerfboek bestaat 12,5 jaar

9:00 | 

Op 5 oktober a.s. is het Nationale Kinderzwerfboeken Dag. Op deze dag bestaat zij 12,5 jaar. Hun mooiste verjaardag cadeau zou zijn, zwerfboeken voor alle kinderen in Nederland. Help mee om kinderboeken uit zwerven te laten gaan. Tevens is binnen de gemeente Tholen ook al 12,5 jaar kinderzwerfboek aanwezig op verschillende boekenstations.

 

Gespreksochtend

10:00 | Vrijzinnige Geloofgemeenschap Tholen

Woensdag 5 oktober om 10.00 uur is er een gespreksochtend door Richard van der Keur in Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Tholen, Oudelandsestraat 11 te Tholen.De gespreksochtenden bieden volop ruimte om in alle openheid met elkaar van gedachten te wisselen. Dat doen we aan de hand van een tekst, een kunstwerk of een muziekstuk. Voelt u zich vrij om zelf iets mee te nemen dat voor u tot de verbeelding spreekt. Op die manier reiken wij elkaar, in alle rust en ruimte, gedachten aan om te delen. Toegang is vrije gift.

 

Zaterdag 8 oktober

Met Euterpe naar de film

19:30 | Zorgcomplex Sassegrave

Zaterdag 8 oktober organiseert muziekvereniging Euterpe haar najaarsconcert ‘Met Euterpe naar de film’. Het programma wordt verzorgd door de leden van de samenspelgroep en de fanfare. De samenspelgroep staat deze avond onder leiding van Annet Bentschap Knook. Zij maken een muzikale reis rond de wereld waarbij ze muziek laten horen uit Europa, Afrika, Amerika, Azië en Australië. ‘Met Euterpe naar de film’ vindt plaats op zaterdag 8 oktober in de Sassegrave in Scherpenisse. Aanvang 19.30 uur. Zaal open om 19.15 uur. Toegang gratis.

 

Concert Ger. Kerk Anna-Jacobapolder

19:30 | Gereformeerde kerk

Het Thools Mannenensemble organiseert zaterdag 8 oktober een concert in de Ger. Kerk Anna-Jacobapolder. Medewerking wordt verleent door het Gelegenheidskoor Anna-Jacobapolder en het Thools Mannenensemble. Het belooft een mooie avond te worden met muziek van o.a. Vivaldi, Mozart, J. Bell, C.H. Lowden, M. Mans. Toegang gratis. Aanvang 19.30 uur.


Dinsdag 11 oktober

Open repetitie Interkerkelijk Mannenkoor Tholen

20:00 | kerkelijk centrum De Wingerd

Hou je van koormuziek? Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te gaan zingen? Niet langer uitstellen, maar kom dan dinsdag 11 oktober om 20:00 uur naar verenigingsgebouw “De Wingerd” (Nieuwe Pad 1) in Tholen. Je kunt dan op die avond op een ontspannen manier kennis maken met het IMT. We starten dan met het instuderen van nieuwe liederen die we op ons kerstconcert van zaterdag 24 december zullen uitvoeren. Je kunt je op die avond ook aanmelden als “project lid” voor het komende kerstconcert. De koorrepetities zijn elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie over het koor zie: www.imt-tholen.nl