Afbeelding
Foto:

Opening Affectum
Paramedisch Centrum

Vrijdag 7 oktober was de opening van Affectum Paramedisch Centrum. Tegelijk was het afscheid nemen van Karel en Lidian Varossieau. De praktijk met de nieuwe naam, is overgenomen door Martijn den Ouden en Benjamin Brouwers.


De visie van Affectum is om volledige zorg te bieden voor een vitale levensstijl, voor alle leeftijden. Er was vrijdag de mogelijkheid om het enthousiaste en gedreven team te begroeten en verwelkomen.

Het was een goed bezocht en gezellige feest, aan De Vijzel in Nieuw Vossemeer. Affectum Paramedisch Centrum heeft ook een praktijk in Sint Philipsland en daarnaast biedt de praktijk kinderfysiotherapie aan in Tholen en Steenbergen.

Naast algemene fysiotherapie en kinderfysiotherapie, zijn er specialisaties in oedeemtherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, echografie en osteopathie.

Dus heeft u een blessure, herhaaldelijke klachten, zit u niet lekker in uw vel of heeft uw kindje extra aandacht nodig voor zijn motoriek of sensorische verwerking, schroom niet om ons te benaderen, telefonisch: 0167-503368, website: www.affectum.nl