Lampionnenoptocht in Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - Op zaterdag 29 oktober organiseert het Evenementen comité Smalstad in samenwerking met muziekvereniging Euterpe de jaarlijkse lampionnenoptocht.

Ieder jaar lopen er veel enthousiaste kinderen en verdere familieleden achter de muziek door het dorp met lampionnen. Het is een prachtig gezicht om deze kinderen door de straten van Sint Maartensdijk te zien lopen.

De lampions zijn te koop bij de plaatselijke winkelier. Nog leuker en origineler is natuurlijk om zelf een lampion te maken dat maakt de optocht extra mooi. Van een pompoen of suikerbiet zou je een mooi exemplaar kunnen maken waarbij de ouders vast wel willen helpen.

De vertrektijd van de optocht is om 19:00 uur vanaf het voorterrein van de Markt in Sint Maartensdijk. Bij terugkomst staat er chocomel of bekertje ranja en iets lekkers voor de kinderen klaar.

Zorg wel dat je op tijd bent want de muziek wacht niet.

Doe allemaal mee aan deze gezellige lichtjestocht dat weer zorgt voor de leefbaarheid van ons dorp. Tot ziens op zaterdag 29 oktober op de Markt om 19:00 uur.


Donateurs

Binnenkort leest U meer over de intocht van Sint Nikolaas en zijn Pieten op 19 november.

Om al onze evenementen te kunnen blijven organiseren is er uiteraard geld nodig. U kunt al voor slechts 10 euro per jaar donateur worden van het Evenementen Comité. Bij een van onze bestuursleden die dan op de Markt aanwezig zijn kunt U zich opgeven.[n]