Woensdag 2 november

Bijbelverhalen, feit of fictie

10:00 | Vrijzinnige Geloofgemeenschap Tholen

2 november, 10.00 uur in de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Tholen, Oudelandsestraat 11, Tholen. Spreker Drs. in de theologie Nel Roggeband. Toegang Vrije gift. Misschien heeft u ook wel eens gedacht: ‘Zou alles wat ons in de Bijbel wordt verteld berusten op waar gebeurde feiten of is alles fantasie’. In het eerste geval dringt zich maar al te vaak de vraag op: ‘Hoe zijn al die verhalen nu te rijmen met onze wetenschappelijke kennis’.

 

Donderdag 3 november

Verkoping vrouwenvereniging

15:00 | Verenigingsgebouw

Vrouwenvereniging Waakt en bidt houdt donderdag 3 november de jaarlijkse verkoping in het verenigingsgebouw, Schoolstraat 2. Verkooptijden: 15.00-17.00 en 19.00-20.00 uur. te koop zijn o.a. handwerken, boeken, kaas, speelgoed, grabbelton en allerlei lekkernijen en snuisterijen. Kinderen kunnen hun kleurplaat inleveren en een vliegtuigje knutselen. Dit alles voor de kerk en goede doelen.

 

Vrijdag 4 november

Jongerensamenzang in Tholen

20:00 | Rehobothkerk

Op vrijdag 4 november organiseren een aantal jongeren uit de Rehobothkerk van Tholen en Jongerensamenzang. De collecte deze avond is voor de JBGG. Ds. J.J. Tanis zal deze avond leiden en organist Peter Wildeman hoopt de psalmen en liederen Sions te begeleiden. De avond begint om 20.00 uur, en iedereen die zich jong voelt kan deze avond mee zingen. De toegang is gratis.


Zaterdag 5 november

Aanbiddingsdienst Kom en zie Tholen

13:00 | Kom en Zie Tholen

Zaterdag 5 november, 13.00-15.30 uur. Adres: Stevinweg 2 Tholen. Thema: Welke steen breng jij? Openbaring 2: 17: ‘Ik zal hem een witte steen geven en op die steen een nieuwe naam geschreven, welke niemand weet, dan die hem ontvangt.’ Wil jij God ook weer in het centrum van je leven plaatsen? Wil jij net als Nehemia de bressen in de muren dichten? Wil jij jouw lichaam als een tempel van de Heilige Geest laten functioneren? Kom dan op zaterdag 5 november naar onze aanbiddingsdienst. Inloop vanaf 12.30 uur.

 

Boekenmarkt

13:30 | Ons Huis

Zaterdag 5 november houdt de Stichting Ontspanning Gehandicapten een Tweedehands Boekenmarkt. De verkoop wordt gehouden in het clubgebouw ‘Ons Huis’ aan de Langeweg 34 in Scherpenisse, van 13.30 tot 16.30 uur. De opbrengst komt ten goede aan de wekelijkse soosavond voor mensen met een verstandelijke beperking van St. Ontspanning Gehandicapten.

 

Uitwisselingsconcert

19:30 | Dorpshuis de Wimpel

Op 5 november organiseren Concordia Sint Philipsland en Accelerando Sint Annaland een uitwisselingsconcert in de Wimpel in Sint Philipsland. De slagwerkgroep en fanfare van beide muziekverenigingen zullen mooie werken laten horen. Om half 8 bent u welkom en de entree is gratis.