Donderdag 10 november

Open ochtend De Ark

8:30 | School met de Bijbel 'De Ark'

School met de Bijbel de Ark nodigt u uit om samen met uw 2 of 3 jarige kind te komen kijken op onze basisschool. Op donderdag 10 november van 8.30 tot 10.30 uur is er een open ochtend. Aansluitend aan de open ochtend is er gelegenheid om vragen te stellen en/of met elkaar in gesprek te gaan. Heeft u ook nog jongere kinderen thuis? Geen probleem, bij ons op school is opvang aanwezig.

 

Presentatie Erik de Jonge

20:00 | De Meulvliet

In de aanloop naar het jubileumjaar heeft de vogelwerkgroep de bekende natuurfotograaf/boswachter Erik de Jonge bereid gevonden om een presentatie te geven over zijn werk. Hij werkt bij Het Brabants Landschap, in een gebied met heide, stuifzanden, oude bossen en moeras. Leden en niet-leden van Natuurvereniging Tholen zijn van harte welkom! Donderdag 10 november om 20.00 uur, Meulvliet, Zoekweg 8 in Tholen. Graag aanmelden bij Lenie Ponse, penningmeester@natutholen.nl

 

Zaterdag 12 november

Kledinginzameling voor Oekraïne

9:00 | Gereformeerde gemeente

In verband met de naderende winter wordt er door de Ger. Gem. Tholen een kledinginzameling voor Oekraïne gehouden. Winterkleding en beddengoed kan ingeleverd worden op zaterdag 12 november van 9.00 tot 11.00 uur in de fietsenstalling van de kerk aan de Ds. G.H. Kerstenstraat 2 te Tholen. Ingeleverd mag worden: warme winterkleding, winterjassen, sokken, T-shirts, trainingsbroeken, winterschoenen, thermo-kleding, dekens en dekbedden. Meer informatie: www.gergemtholen.nl

 

Maandag 14 november

Alzheimer café

19:30 | De Meulvliet

Het Alzheimercafé Tholen organiseert op maandag 14 november weer een Alzheimercafé in sport en gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Aanwezigen kunnen deze avond met de notaris in gesprek over de rol van de notaris bij dementie. Hoe kun je zorgen dat de persoon met dementie goed vertegenwoordigd blijft. Notaris Aart Jan Schot geeft uitleg over de wet- en regelgeving waarmee je krijg te maken in dit geval te maken krijgt. Aanvang 19.30-21.30 uur. Zaal open vanaf 19.15 uur. Toegang gratis, vooraf aanmelden niet nodig. Vragen? Stuur een mail naar alzheimertholen@gmail.com.

 

Dinsdag 15 november

Recreatief- en senioren wandelen

13:30 | Partycentrum de Haestinge

Recreatief- en senioren wandelen wordt tweewekelijks gehouden. Het betreft twee afstanden; 5 en 10 kilometer. Het vertrek is op dinsdag 15 november om 13.30 uur vanuit sportcentrum Haestinge in Sint Maartensdijk.