Afbeelding
Foto: Neil Schuurman

Elza en haar vriendin genoten tijdens de sinterklaasintocht in Sint-Annaland

Door: Melissa Schuurman Algemeen

SINT-ANNALAND - Elza stond afgelopen zaterdag samen met haar vriendin als één van de eersten bij de haven in Sint-Annaland om de Sint met zijn pieten te verwelkomen. Ook bracht ze haar opa en oma met zich mee.

Elza en haar vriendin vertellen dat ze naar de haven gekomen zijn om de Sint samen met zijn pieten te zien aankomen. “Wij komen om Sinterklaas op de boot te zien” vertelt Elza. “Als Sinterklaas aankomt zullen we liedjes zingen en zwaaien.” Elza weet precies waar de sint vandaan gaat komen. Ook weet ze zeker dat de Sint met de boot naar de haven zal komen varen. Dat afgelopen week, tijdens het sinterklaasjournaal, te zien was dat de pakjesboot zonk, maakt volgens Elza niet uit. “Bij Sinterklaas komt het altijd goed!”, aldus Elza.

Elza zegt heel voorzichtig dat zij de cadeautjes van sinterklaas toch wel het aller leukste vindt. Daarom is ze ervan overtuigd dat ze haar gevraagde koptelefoon ook zal gaan krijgen. Elza’s vriendin denkt daar het zelfde over, maar zij verwacht een mooi nieuw horloge.