Jan Elenbaas met zijn vrouw Annemarie,zoon Jurre en dochter Marylin
Jan Elenbaas met zijn vrouw Annemarie,zoon Jurre en dochter Marylin Foto: Jacoline de Boer

Feestelijke opening van
nieuwe winkel Decokay Elenbaas-Noom

Het was afgelopen donderdag een drukte van jewelste aan de Stevinweg in Tholen. Familie, vrienden en genodigden waren in grote getale aanwezig tijdens de opening van een splinternieuwe winkel.

Ruim 50 jaar geleden begon de oma van Jan Elenbaas een winkel aan huis. In 2006 stapte Jan Elenbaas samen met zijn ouders het familiebedrijf in. Sindsdien zijn ze blijven groeien en zijn er vestigingen in Vlissingen, Goes en Tholen. Elenbaas-Noom biedt het totaalplaatje voor de klant. Waar je bij de ene winkel alleen een rolluik kan kopen en bij de andere winkel de gordijnen, speelt Jan goed in op de wensen van de klant.

De nieuwe winkel is sfeervol ingericht en de klant kan door een scala aan mogelijkheden volledig ontzorgd worden. Of men nu verf of verfmaterialen, behang, diversen soorten raamdecoraties en vloeren of schuifdeurkasten nodig heeft, Elenbaas-Noom heeft een uitgebreid assortiment. Ook voor rolluiken, buitenzonweringen, garagedeuren en overkappingen is men op het juiste adres bij Elenbaas-Noom.

Jan en zijn team staan dagelijks klaar om klanten te voorzien van een goed advies. Het is de visie van het bedrijf om klanten in het hart te raken met hun mooie assortiment. Elenbaas-Noom is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de provincie Zeeland en menig woning is dan ook (deels) ingericht met producten van Elenbaas-Noom. In de nieuwe winkel wordt men warm onthaalt en Jan en zijn team geven graag een passend advies. De nieuwe winkel is een stuk groter als de oude. Op een oppervlakte van ruim duizend vierkante meter is er genoeg inspiratie op te doen. Waar je over het algemeen bij grotere winkels de klantvriendelijkheid mist, is dit bij Elenbaas-Noom absoluut niet het geval. In de winkel blijft de klant koning.[n]