Erwin de Nijs
Erwin de Nijs Foto: Christian Keijsers

Erwin de Nijs blijft bij RKSV Halsteren: ‘Erwin is een elftal aan het bouwen voor de toekomst’

Algemeen

HALSTEREN - RKSV Halsteren is, samen met trainer Erwin de Nijs, vroegtijdig overeengekomen dat de hoofdtrainer ook volgend seizoen verbonden blijft aan de Zondag 1 met de optie voor nog een jaar.

De samenwerking tussen club en trainer verloopt naar volle tevredenheid van beiden, zo blijkt uit een interne evaluatie. Daarnaast is er goede communicatie aanwezig in de driehoek bestuur, staf en spelersgroep. Erwin is een stevig fundament aan het bouwen met de spelersgroep en ziet voldoende ruimte voor verdere groei. De club heeft hier tevens het volste vertrouwen in.

Technisch manager Ron van Nijnatten: “Erwin is een elftal aan het bouwen voor de toekomst. Met hem hebben we een stabiele factor in huis uit de regio, ik ben erg lovend over hem. We zijn verheugd dat we met deze zet andere geïnteresseerden te snel af zijn geweest.”

Trainer Erwin de Nijs: “Er was interesse van andere clubs, maar ik heb vroegtijdig gekozen voor een vervolg bij Halsteren. De club heeft het vertrouwen in mij uitgesproken en op deze wijze betaal ik dat terug.”