Afbeelding
Foto: Gea Vriens

Het Warandehuis viert feest: ‘Er zijn dit jaar al veel mooie dingen gebeurd’

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Bianca Doolhoff is locatiemanager van Het Warandehuis in Bergen op Zoom dat deze week één jaar bestaat. Ondanks de coronaperikelen hebben ze een mooi eerste jaar gehad en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Afgelopen zaterdag was een feestelijke dag in Het Warandehuis vanwege het één jarig bestaan. Omdat het vanwege Corona nog niet is gelukt om de mensen in de buurt uit te nodigen, hebben de bewoners met zijn allen goodiebags gemaakt. Deze werden door een aantal bewoners, samen met de activiteitenbegeleidsters Ciska en Safiye, aan de directe omwonenden van Het Warandehuis uitgedeeld. ‘s Middags was de videograaf van Dagelijks Leven aanwezig om de door het personeel ingestudeerde lipdub vast te leggen. Ook de koffie met gebak ontbrak niet en er waren diverse cadeautjes die Het Warandehuis heeft gekregen. 

Bianca vertelt: “we maken er met zijn allen een feestelijke dag van en we hopen komend jaar de omwonenden uit te nodigen.” Bij Het Warandehuis streven ze naar een warme woonomgeving waarbij het samen bezig zijn centraal staat. Hoewel er dit jaar al veel mooie dingen zijn gebeurd hebben ze nog genoeg plannen voor het komende jaar. “We zijn nu bezig om te ontdekken wat de bewoners heel graag nog eens zouden willen doen. Deze wensen, hartenwensen, kunnen variëren van een dagje naar het strand tot een bezoek aan de kasteeltuinen. We gaan het komende jaar ons best doen om een aantal van deze hartenwensen te vervullen”, besluit Bianca.