Pinneke Bouwclub Wij 2022
Pinneke Bouwclub Wij 2022 Foto: KEBC Wij

Nieuwe pin van bouwclub Wij: de jubilerende Spuit 11

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Nu de Vastenavend op losse schroeven staat, het bouwen op en af gaat en de optocht al is afgeblazen, zijn het onzekere tijden voor bouwclubs. En de kosten lopen door. Daarom heeft Bouwclub Wij toch weer gewoon, traditiegetrouw, een nieuwe pin uitgegeven. Dit jaar van de jubilerende Spuit 11!

De webshop van Bouwclub Wij, die vorig jaar met succes is gelanceerd, is dit jaar flink onderhanden genomen. Er zijn tal van categorieën met Vastenavend-spullekes bijgekomen. Daarmee is www.pinnekevanwij.nl een walhalla voor de Vastenavend-verzamelaar. Al die spullen zijn gedoneerd en de opbrengst komt geheel ten goede aan de clubkas van Bouwclub Wij, die er onder meer constructie-ijzer, laspinnen, piepschuim en watergedragen verf voor kan kopen. 

De opbrengst van de pinverkoop en webshop is voor de bouwclub geen overbodige luxe gezien de sterk stijgende materiaalprijzen en het tweede jaar zonder prijzengeld! Donateurs en verzamelaars uit Bergen op Zoom en Halsteren, Lepelstraat en De Kladde krijgen hun bestelling vanaf het Neuzebal thuisbezorgd door een van de bouwers van Wij. Bestellers van buiten de regio ontvangen hun bestelling per post, tegen vergoeding van de verzendkosten.