Afbeelding

Veldteken 2022 in de verkoop: Leve n’in de brouwerij!

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De veldtekens en broches van de Stichting Vastenavend gaan vanaf morgen, vrijdagmiddag 21 januari, in de verkoop. Dat is een weekje later dan gepland, maar gelukkig mogen de winkels weer open en kun je daar je eigen veldteken & broche aanschaffen. 

“We hopen natuurlijk van harte dat je binnenkort ook een veldteken kan krijgen in je favoriete café. En dat je daar een lekker potje kan gaan dweilen met het nieuwe veldteken om je nek, want dáár hoort een veldteken te hangen...”

De stichting hoopt dat Bergenaren massaal het veldteken en de broche kopen. “Je laat daarmee zien dat je trots bent op dat geweldige feest dat we nu al 7x11 jaar samen kunnen vieren. En natuurlijk ben je daarmee een belangrijke begunstiger van het vastenavondfeest. Want van de opbrengst worden heel veel mooie dingen georganiseerd!”

De veldtekens & broches zijn verkrijgbaar voor vijf euro per stuk en zijn te koop bij: Ambachtsbakker Bergse Plaat, Bergse Dumphal, Boon’s Markt, Dietvorst Feestartikelen, Leonidas, Primera Zonneplein en Slijterij De Zeeland.

Kijk voor meer informatie over het veldteken & broche op www.stichtingvastenavend.nl