Afbeelding
Foto: Ton Linssen

Lijst Linssen presenteert kandidatenlijst: ‘Mix van ervaring en jonge mensen’

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Ton Linssen heeft bekendgemaakt wie er tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 op de kandidatenlijst staan voor zijn partij. In totaal gaat het om 24 personen.

De lijst bestaat volgens Linssen uit een mix van mensen met ervaring en van jongere mensen. “Die gaan we de komende raadsperiode coachen en opleiden zodat Lijst Linssen een toekomstbestendige partij is en blijft”, aldus de voorman van de partij. 

De kandidaten van Lijst Linssen hebben uiteenlopende maatschappelijk ervaring: mensen uit de zorg, ondernemers, uit het onderwijs, de politie, dienstverlening etc. Ton Linssen staat zelf op plek 1, gevolgd door Sander Siebelink en Meino Dam. Op plek 4 staat Louis Wijten, gevolgd door Gérard van de Watering en Ans van Eekeren. De top tien wordt aangevuld met Johan van Heijnen, Toine van Steenpaal, Linda Klaassen-Franken en Carla Buijs.

De rest van het team bestaat uit Jeroen van Seventer, Bregje van Gurp, Jan Otto, Rina Mulders, Luud van de Ven, Jan Tensen, Edwin Boogaart, Roos Kuijpers, Leo Sebregts, Jose Gabriels, Toon Bierau, Ferry Hagens, Jac Bruininkx, Daniëlle Langenberg en Zjanne Baradina. Het verkiezingsprogramma van Lijst Linssen komt eind van deze maand beschikbaar.