Pastoraal woord door
pastoor Hans de Kort

Actie Kerkbalans


'Geef vandaag
voor de kerk
van morgen'


Ook onze St. Annaparochie doet dit jaar weer mee aan de landelijke Actie Kerkbalans. Het motto voor 2022 is: “geef vandaag voor de kerk van morgen”. Via een folder die verspreid wordt doen we een beroep op u als geloofsgemeenschap voor een financiële bijdrage.

Onze parochie krijgt in deze coronatijd waarin we minder kerkgangers konden toelaten geen extra overheidssteun. Als parochiebestuur proberen we onze vier kerkgebouwen open te houden, maar onderhoud en verwarming van deze gebouwen kosten geld, evenals het pastoraal team en pastorale en catechetische activiteiten. Daarom is er de Actie Kerkbalans die voor onze parochie de belangrijkste bron van inkomsten vormt. We hopen dat u een gift wilt doen aan onze parochie om die levend te houden en om de kerkgebouwen open te houden. We danken u voor reeds geleverde financiële steun.

Kerk-zijn, dat doen we samen, in de coronatijd en erna, in vieringen, in ontmoetingen, in bijeenkomsten. In verbondenheid met God én met elkaar en met een open oog en hart voor de mensen voor wie we als kerk een zending hebben.

U kunt uw parochiebijdrage overmaken op rekeningnummer NL42RABO0191849294 t.n.v. St. Annaparochie, onder vermelding van uw parochiekern. Bij voorbaat hartelijk dank.

Pastoor Hans de Kort[n]