Het nieuwe Huis van de Wijk komt in de Piushof.
Het nieuwe Huis van de Wijk komt in de Piushof. Foto: Stadlander

Bouw mee aan het Huis van de Wijk in Gageldonk-West

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Gageldonk-West krijgt een nieuw Huis van de Wijk. Een plek van, voor en door de wijk. Waar je buurtgenoten kunt ontmoeten. Waar je terecht kunt met een vraag bij professional. Waar je kunt leren en studeren. Waar je activiteiten kunt bezoeken. En waar je zelf aan de slag kunt met jouw ideeën.

Want het Huis van de Wijk is vooral een plek voor jou! Hoe dat er allemaal uit komt te zien? Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Hoe ziet jouw Huis van de Wijk eruit? Wat zou jij daar graag willen doen en wie wil je er ontmoeten? Kom naar de bewonersbijeenkomst op dinsdag 8 februari in wijkcentrum De Kastanje. Er zijn twee sessies: 16.00 uur tot 17.30 uur en 18.30 uur tot 20.00 uur.

We starten met een korte presentatie over het Huis van de Wijk. Deze plek komt in het gebouw Piushof, aan het Piusplein. Na de presentatie gaan we met elkaar in gesprek over jouw ideeën voor het Huis van de Wijk. Aanmelden is niet verplicht.

Goed om te weten: heel veel partijen uit de wijk doen met ons mee. Gemeente Bergen op Zoom, Stadlander, WijZijn Bergen op Zoom, SDW, TWB, Amarant, GGZ WNB en Bibliotheek West-Brabant zijn straks te vinden in het Huis van de Wijk. Bouw jij samen met hen mee aan het Huis van de Wijk?