Donderdag 3 februari

Baby- tot kleutercafe in bibliotheek

9:30 | Bibliotheek West-Brabant

We gaan zingen, dansen en luisteren naar het voorlezen uit ‘Vos gaat een stukje rijden’ tijdens het baby- tot kleutercafe op donderdag 3 februari van 9.30 tot 10.30 uur in de bibliotheek in Bergen op Zoom. Dit baby- tot kleutercafe staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Meld je hier aan: https://www.bibliotheekwb.nl/agenda/baby-kleutercafe-bergen.03022022.html

 

3-4-5 februari

Balinese hedendaagse kunst

11:00 | Gallery Lukisan

Nu de culturele sector weer open gaat, brengt Gallery Lukisan in Bergen op Zoom de solo show van de Balinese kunstenaar Ida Bagus Putu Purwa, "The Art of Balancing”. Zijn krachtige schilderijen met figuren in expressive houdingen, diverse emoties zijn een blijk van verlangen en zoektocht naar vrijheid en een leven zonder kommer en kwel. Hoe breng je jezelf in balans met de omgeving? Hoe vind je nieuw evenwicht in deze bijzondere tijden? Zeker nu met corona relevante thema’s en vragen. De kunstenaar haalt zijn inspiratie uit traditionele Balinese dans en modern ballet en uit zijn eigen ervaringen. Meer info: www.lukisan.artGallery Lukisan is vanaf 2022 toegelaten tot de KunstKoop-regeling van het Mondriaan fonds waardoor aanschaf van kunst bereikbaar wordt voor iedereen.

 

Zaterdag 5 februari

Open Kerk

11:00 | Martinuskerk

Zaterdag 5 februari Open Kerk van 11.00 tot 14.00 uur in de Sint-Martinsukerk, Halsteren. We zijn heel blij u weer te kunnen verwelkomen, na een aantal maanden te hebben moeten sluiten. Een nieuwtje: vanaf nu staat er een boekenkast achter in de kerk, elke Open Kerk-zaterdag. De boeken in deze kast kunt u kopen, en de opbrengst is voor het Moldavië-project van de ZWO. Als vanouds is er gelegenheid om rond te kijken (er zijn vandaag gidsen aanwezig), voor een kopje koffie of thee, voor een gesprekje met medebezoekers of vrijwilligers, of een kijkje bij de handwerktafel. Door de korte voorbereidingstijd hebben we deze zaterdag geen extra programma, zoals een expositie of een ander thema.