Afbeelding
Foto: Marijn Riemens

Lokale partijen met elkaar in debat in De Wittenhorst

Algemeen

HALSTEREN - Politieke partijen gaan op donderdag 17 februari met elkaar in debat tijdens een verkiezingsdebat in de Wittenhorst. Op woensdag 16 maart staan immers de gemeenteraadsverkiezingen op de planning. Hierdoor heeft u invloed op de keuzes die worden gemaakt in uw gemeente.

In verband met het coronavirus ging Nederland van 15 december 2021 tot 15 januari 2022 in een strenge lockdown.
De Dorpsraad van Halsteren heeft lang nagedacht of het zinvol was om een verkiezingsdebat te organiseren in ons dorp. Na de persconferentie van 25 januari jl. waarbij minder strenge maatregelen zijn aangekondigd, heeft de Dorpsraad zijn mening bijgesteld. Stemrecht is een belangrijk fundament van onze democratie.

Dorpsraad
Daarom organiseert de Dorpsraad op donderdag 17 februari a.s. in De Wittenhorst van 19.00 uur tot 21.00 uur een verkiezingsdebat o.l.v. Ad van de Vrede. Inloop vanaf 18.45 uur. De politieke partijen uit onze gemeente krijgen die avond een aantal stellingen voorgelegd op onderwerpen die van belang zijn voor Halsteren. Op deze manier kunnen zij hun partijprogramma’s voor de periode 2022-2026 verduidelijken. Een groot aantal politieke partijen heeft al aangegeven graag aanwezig te zijn op deze avond. Ook u als bewoner van Halsteren bent van harte welkom om het verkiezingsdebat bij te wonen. Is er een onderwerp dat u besproken zou willen zien tijdens het debat, laat het ons weten via: dorpsraadhalsteren@gmail.com.

Aanmelden
In verband met de nog geldende coronaregels is het aantal plaatsen beperkt. Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar dorpsraadhalsteren@gmail.com voor zondag 13 februari! Tijdens de verkiezingsavond geldt de anderhalve meter regel en is een mondkapje verplicht evenals het tonen van uw CoronaCheck app. Ondanks de beperkte mogelijkheden hoopt de Dorpsraad een informatieve avond te verzorgen. Info: www.dorpsraadhalsteren.nl.