Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Rico Verhoeven komt met eigen documentaire: Dream Big

Door: Remko Vermunt Algemeen

HALSTEREN - De king of kickboxing, Rico Verhoeven, komt op 4 maart met een eigen vierdelige documentaire serie op Amazon Prime Video. De serie draagt de naam RICO: Dream Big. De Halsterse vechtsporter is hiervoor 1,5 jaar lang gevolgd door een Amsterdams productiehuis dat eerder docuseries maakte over Ali B, Loiza, Boef en Monica Geuze.

De wereldkampioen Heavy Weight Kickboksenstaat al jaren eenzaam aan de top als het gaat om kickboksen. Maar, naast tosporter is Rico Verhoeven ook alleenstaande vader, bekende Nederlander en ondernemer. In de docuserie krijgen we een inkijkje in het dagelijks leven van de Halsternaar. Daarnaast wordt er ingezoomd op zijn opmars en torenhoge ambities in de media- en filmindustrie.

Rico deelde zelf al de trailer van zijn documentaire via Instagram met daaronder: “Als je klaar bent voor bloed, zweet en tranen...“. In de trailer vertelt hij het volgende: “Ik weet al heel mijn leven dat ik dit niet voor altijd kan blijven doen. Waarom gebruik ik de sport dan niet als opstap naar films? Hoe mooi zou het zijn als ik plezier kan brengen naar andere mensen?“ 

Hoe het staat met die plannen, dat zie je vanaf 4 maart op Amazon Prime Video.