Via de sleutels wordt de code gekraakt.
Via de sleutels wordt de code gekraakt. Foto: Lisa Hendriks

Op jacht naar de schat en een vlag veroveren

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De cryptische omschrijvingen met analytisch vermogen ontcijferen was de opdracht voor de jeugd uit groep 3, 4 en 5 in het Bergse Bos. Hier organiseerde de F!TFabriek namelijk haar eerste activiteit op woensdagmiddag. Deze speurtocht zorgde voor veel gezelligheid en beweging binnen deze groep.

Na deze activiteit was het de beurt aan de kinderen uit groep 6, 7 en 8. Er waren VIPS die bevrijd moesten worden in het bos, en de vlag van de tegenstander moest worden gevonden en bemachtigd. Wie speelde er vroeger geen oorlogje? Dit alles natuurlijk op een kindvriendelijke manier. Ook bij deze groep kinderen stond het plezier en beweging voorop.

Start van de activiteiten

“Waar de dag nog grijs en somber begon, met veel wind en regen, sta ik hier nu met een lach op mijn gezicht in de zon”, aldus Lisa Hendriks, initiator van de woensdagmiddagactiviteiten vanuit de F!TFabriek. Ook Paul Jacobs, coördinator van de F!TFabriek, was blij met de start van deze activiteiten. “Dit is geweldig om te zien, zoveel enthousiaste sportende kinderen onder de bezielende leiding van de medewerkers van de F!TFabriek”. Vandaag zal de eerste activiteit in Halsteren zijn, de week erop zijn onze vakantieactiviteiten met onder andere lasergame.

Overige activiteiten

Kijk op de website van de F!TFabriek voor al de overige activiteiten de komende periode, en meld je vooral aan!