Nieuw Borgvliet verdediging  is een gatenkaas

BERGEN OP ZOOM - Door de abominabele staat van het hoofdveld als gevolg van de regenval werd de wedstrijd op het kunstgrasveld gespeeld dat nu wel in puike conditie was. Maar elk uitwijken kost toeschouwers, want geen beschutting,  tribunesfeer en kantine-omzet.

Al na 10 minuten stond er 2-2 op het scorebord. ODIO kwam op 0-1 door niet ingrijpen van 2 (!) verdedigers bij een voorzet van links. Een voorzet van Benny werd door Robbert prachtig ingekopt maar even later was het al weer 1-2 door weer halfslachtig ingrijpen, al was de wind daarbij ook behulpzaam voor de ODIO aanvaller. Weer Robbert uit weer een voorzet van Benny en weer met een kopbal zorgde voor de 2-2. Daarna sneden de ODIO aanvallers als Deventer koek door de Borgvliet defensie en zo stond het bij rust 2-4.

Tweede helft

Na rust weer klungelig verdedigen en het was 2-5. Met een magnifiek afstandsschot zorgde Finnian voor 3-5 en een sprankje hoop maar alras werd het 3-6 en daarmee einde oefening. Enig lichtpuntje de terugkeer van Antal Bekendam die een hogere nederlaag voorkwam. De absentie van drie gelouterde middenvelders doet zich gevoelen.