Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Politieke forumbijeenkomst in Bergen op Zoom

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en dan kan elke inwoner van onze stad zijn of haar keuze maken wie er de komende vier jaar in de gemeenteraad zitting gaan nemen om de belangen van onze stad zo goed mogelijk te behartigen. Gezien de penibele financiële toestand van onze stad moet er veel gebeuren om Bergen op Zoom meer perspectief te bieden op verschillende terreinen.

Stichting OOBOZ (samenwerkende ouderenbonden) en de Stichting Toegankelijk Bergen op Zoom (behartigt de belangen van minder valide burgers) houden op woensdag 9 maart een politiek forumbijeenkomst om de senioren en mindervaliden te informeren wat elke politieke partij voor de stad in het algemeen en de doelgroepen in het bijzonder wil gaan betekenen. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 maart om 13.30 uur. Het eerste deel wordt ingevuld met een aantal stellingen waar de partijen worden verzocht op reageren. De thema’s van de stellingen zijn: verbeteringen afhandeling aanvragen Wmo, versterking van de binnenstad, wijkgericht werken, communicatie en woningbouw in onze stad. 

De pauze is voorzien om 15.15 uur. Na de pauze worden de bezoekers in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan de deelnemende politieke partijen. Het einde is gepland om 16.30 uur. De locatie is Zalencentrum De Raayberg, Antwerpsestraat 267 in Bergen op Zoom. De middag staat onder leiding van Ad Rooms, oud hoofdredacteur van BN/ De Stem, die de stad goed kent en weet wat er speelt en belangrijk is. De middag is hoofdzakelijk bedoeld voor senioren en mindervaliden, maar ook andere geïnteresseerden zijn natuurlijk welkom. De toegang is gratis. Voor nadere inlichtingen: merank@home.nl.