Nieuwe activiteiten bij Smash Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Het nieuwe buitenseizoen staat weer voor de deur, corona perikelen zijn nagenoeg achter de rug, dus het verenigingsleven kan weer voluit van start gaan. Dat geldt ook voor onze vereniging. We willen voor iedereen ruim voldoende mogelijkheden bieden om komend seizoen enthousiast te kunnen spelen.


Tenniskids blauw
Voor 5 en 6 jarigen bieden we ons aangepast lesprogramma waarin de kinderen op speelse manier vaardigheden ontwikkelen en verrassend snel tot heel leuk spel komen.


Sjors Sportief
Vanuit het Sjors sportief programma  kunnen alle kinderen uit Bergen op Zoom gratis 2 proeflessen meedoen op woensdag 9 en 16 maart van 13.30 tot 14.30 uur.  Middelbare scholier en Interesse, maar niet beschikbaar op woensdag middag? Neem dan even contact met ons op. Aanmelden voor kinderen vanaf 13 jaar doet u via email trainer@smashboz.nl  Kinderen van de basisscholen kunnen opgeven via de link https://www.sjorssportief.nl/activiteit/221385/tennis


Tennis overdag
Tenslotte starten we ook nog met ons nieuwe project tennis overdag. Iedereen die juist overdag wil spelen kan in een combinatie van lidmaatschap, les en een gezamenlijke activiteit op woensdag ochtend onder begeleiding van onze trainer Dick Waasdorp, het spel leren of verbeteren. Gezellig veel nieuwe mensen leren kennen en verantwoord sporten zijn de hoofdthema's van dit project.
Informatie over dit project en al onze activiteiten vind u op:
www.smashboz.nl.[n]