Amateur schildertentoonstelling

HALSTEREN - Zaterdag 5, zondag 6 en woensdag 9 maart wordt er een schilderijententoonstelling gehouden in de hof van Ram te Halsteren.


Hieraan doen een 24 tal amateur schilders mee. De groep bestaat uit een aantal leden van het Bergs schilderclubje o.l.v. mw.A van Hees. en een aantal leden van de heemkundekring te Halsteren. Alle deelnemers kunnen 3 werken indienen. Sommige werken zijn te koop. 


Voor de vierde keer

In samenwerking met de heemkundekring is dit de 4e maal dat dit georganiseerd wordt. Bezoekers kunnen op de dagen meedoen aan een verkiezing: 'meest inspirerend werk', evenals aan een puzzeltocht langs de schilderijen. Hier zijn leuke prijsjes mee te winnen.

Workshop en tentoonstelling

Op zondag 6 maart zal dhr. W. Kruf een workshop voor de jeugd geven. Mw. D. van der Tas neemt dit woensdag 9 maart voor haar rekening. Ook volwassenen kunnen eventueel meedoen. Beide workshops beginnen om 13.30 uur. 

Op zaterdag 5 maart zal dhr. A.van der Weegen om 10.30 uur de tentoonstelling officieel openen en is deze te bezichtigen tot 16.00 uur. Op de andere dagen zijn de openingstijden van 12.00 tot 16.00 uur.

Tevens zullen er een 3 tal werken van dhr.P.van de Wateriing te zien zijn. Het weekend van 12 en 13 maart worden alle werken van hem tentoongesteld, hierover later meer.

Zaterdag 5, zondag 6 en woensdag 9 maart schilderijen tentoonstelling in de Hof van Ram Beeklaan 29a te Halsteren. Toegang gratis.[n]