Rolstoelbasketbalster Sylvana van Hees
Rolstoelbasketbalster Sylvana van Hees

Thema-avond inclusiviteit sportcafé bij MOC’17

Door: Janny Mathijssen Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Uniek Sporten West Brabant West organiseert op 18 maart een sportcafé bij MOC’17 in Bergen op Zoom. Thema van de avond is inclusief sporten. De verschillende sprekers vertellen al dan niet uit eigen ervaring over het concept Uniek Sporten.

Speciaal voor iedereen met belangstelling voor aangepast sporten organiseert Uniek Sporten een thema avond over inclusiviteit. Ofwel, hoe toegankelijk is jullie (sport)vereniging en wat zijn de mogelijkheden? Het belooft een inspirerende avond te worden met o.a. boeiende verhalen van Paralympisch atlete Sylvana van Hees en de NOC&NSF. Verder zullen de buurtsportcoaches u meenemen in wat Uniek Sporten inhoudt, en krijgt u een inkijk in het project ‘Hoe inclusief is jouw vereniging’.
Het wordt een inspirerende avond, dat beloven wij, die plaats vind van 19.00 tot maximaal 23.00 uur, MOC’17 Olympialaan 51, 4624 VA Bergen op Zoom. Uiteraard zullen wij rekening houden met de huidige corona maatregelen en zorgen dat de kantine rolstoelvriendelijk is. Aanmeldformulier: https://lnkd.in/dM3j7_m9[n]