Afbeelding
Foto: MOC'17

AJAX komt naar MOC’17 voor speciaal Ajax Camp

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Aanvallen als Dusan Tadic, dribbelen als Steven Berghuis en verdedigen als Jurriën Timber. Jonge voetballers kunnen in de voetsporen van hun helden treden dankzij het Ajax Camp dat in de zomervakantie naar MOC’17 in Bergen op Zoom komt.

Van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler. Tijdens het Ajax Camp verbeteren zij hun voetbalvaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches. Dat belooft een week lang veel plezier te worden.

In zo’n trainingsweek komen alle facetten van de Ajax-trainingsmethode aan bod. Denk bijvoorbeeld aan balcontrole, snel voetenwerk, passen/trappen en passeren. Verschillende thema’s zullen steeds centraal staan, aan de hand van de kernwaarden van Ajax. Ook zullen er voetbaltesten worden gedaan tijdens het Ajax Camp, is er performance training, worden er presentaties gegeven over de kernwaarden en gedragsregels van Ajax en zijn er verschillende partij- en spelonderdelen. 

Er wordt getraind op verschillende ondergronden. Denk aan kunstgras, natuurgras en straatvoetbal. Aan het eind van de week heb jij je voetbalvaardigheden verbeterd onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches en heb jij een week veel plezier gemaakt.

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil jij in de zomervakantie trainen als jouw favoriete Ajax-speler? Klik dan op deze link voor meer informatie over het Ajax Camp en meld je snel aan!