Afbeelding

Landelijke Daltondag op Daltonbasisschool De Welle

algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op woensdag 16 maart hebben we onze Landelijke Daltondag kunnen vieren. En hoe! Deze ochtend stond bomvol leuke activiteiten en allemaal in het teken van samenwerken, 1 van de 5 Daltonkernwaarden.

Zo konden nieuwe ouders tijdens de open ochtend even binnenstappen om de school in bedrijf te zien. Ondertussen waren onze leerlingen bezig met diverse activiteiten rondom samenwerken in de groep. Later op de ochtend werden er diverse workshops gegeven, waarbij leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 gezamenlijk een workshop volgden. Er was een workshop waarbij de leerlingen een kunstwerk gingen maken, een workshop drama in combinatie met yoga, een dansworkshop waarbij de leerlingen lekker konden dansen met pompons én was er een workshop presenteren en decor.

Als afsluiting werden de resultaten van de workshops aan leerlingen en ouders gepresenteerd. De presentatie werd gegeven door de leerlingen die hier de workshop “presenteren en decor” voor hebben gevolgd. Om precies 11.55 uur hebben we met alle leerlingen en ouders het lied “Wij staan hier sterk” gezongen om de mensen in Oekraïne te steunen. Al met al hebben we een TOP Daltondag gehad!

www.lps-dewelle.nl