Afbeelding

Boxing Company maakt boksen
toegankelijk voor iedereen

BERGEN OP ZOOM - Ze trekken hun eigen plan, zijn wars van trends, doen het allemaal nét even anders en het allermooiste; het werkt! Een club die zo uniek is in alles wat zij doen, laat zich niet makkelijk typeren. Een Boutique Gym komt het dichtst in de buurt. Vanaf de opening van de eerste club in Oud-Beijerland in 2014, heeft Boxing Company alleen maar groei gekend. Na Rotterdam Zuid, Capelle aan den IJssel en Dordrecht kunnen ook de inwoners van Roosendaal en Bergen op Zoom de bokshandschoenen aantrekken.


De sport boksen leent zich uitermate goed om mensen fit te maken, maar dat deze sport toegankelijk is voor iedereen, was tot voor kort ondenkbaar. Door op een creatieve manier in te spelen op de barrières en het boksen in combinatie met functionele circuit-training, puur als middel te gebruiken om fit te worden, weet de Boxing Company een groot publiek te motiveren om te gaan bewegen én dit vol te houden.


‘'Als je eenmaal het boksvirus te pakken hebt, laat het je niet meer los. Ik ben geen sporter, heb 15 jaar niks gedaan, toch kom ik hier al een half jaar 2 tot 3 keer per week''.


Boxing Company biedt de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Ben jij benieuwd of sporten bij de Boxing Company iets voor jou kan zijn? Ze nodigen je graag uit voor een gratis proefles waarvoor je je kunt aanmelden via: www.boxingcompany.nl.

Boxing Company Roosendaal is gevestigd in het ATIK Stadion en Boxing Company Bergen op Zoom is gevestigd in Sportcentrum de Karmel. Naast de groepslessen Pink Boxing, Cross Boxing en HIITIT, ben je ook van harte welkom voor:
- Personal training
- 90 dagen programma
- Pads training
- Kids- en Tiener Boxing