Nieuw Borgvliet blijft winnen

BERGEN OP ZOOM - Met uitzondering van de eerste 20 minuten, waren de Huijbergenaren gelijkwaardig aan de Borgvlieters.

Zonder de geblesseerde Michiel Wilting en Dylan Jansen begonnen de mannen van Erwin en John voortvarend aan de wedstrijd met een lichte wind in de rug. Michel Mertens - hij loopt de 100m in 10 seconden rond - kwam vaak gevaarlijk opzetten over de rechterflank en zijn voorzetten werden ternauwernood onderschept door de blauwblauwe gasten. Een kopbal van Robbert werd miraculeus gered door de doelman. Helaas moest Robbert uitvallen waardoor een sterk aanspeelpunt in de spits verdween. Na 20 minuten krulde Ahmed de bal naar de verste paal en ondanks drie verdedigers viel de bal precies binnen: 1-0. Na aangeven van de gevaarlijke Ceuppens van Vivoo schoot een Vivoaan de bal hard langs Antal binnen: 1-1. Jeffrey die regelmatig goed vrijliep in afwachting van de ballen van Nikai had pech met zijn schoten die rakelings over gingen.

Tweede helft

Na de pauze een gelijkopgaande strijd met zelfs wat meer aanvallen van de gasten maar Finnian en consorten bleven goed overeind. Een uitval via de snelle Ceupens strandde op de voeten van Antal.Een kwartier voor tijd een schitterend pass van Jeffrey op Stefan die de uitlopende keeper met een prachtige stiftbal kansloos liet: 2-1. Daarbij bleef het.Vermeldeswaard de goede prestatie van scheidsrechter Hermus uit Wouw pas 22 jaar die de zeer sportieve wedstrijd uitstekend leidde.

Zondag naar BSC dat met een goed uitgeruste ploeg een punt kan worden afgetroggeld.[n]