Afbeelding

Beachvolleybaltoernooi op de Grote Markt komt terug

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de 25e editie van het beachvolleybaltoernooi op de Grote Markt. Van 1 t/m 3 juli is een grote zandbak het decor voor een sportief toernooi voor jong en oud. De inschrijving is geopend en de invulling van het programma definitief.


“Gezien de korte voorbereidingsperiode heeft de organisatie ervoor gekozen om terug te gaan naar de basis. Zoals het ooit 25 jaar geleden begon. We organiseren geen beachweek, maar een beachweekend waarin het spelelement en de gezelligheid voorop staat”, zegt Ruud Lijmbach, voorzitter beachvolleybaltoernooi.
Het beachvolleybaltoernooi trapt op vrijdag 1 juli om 18.00 uur af met een toernooi waar medewerkers van Stichting ABBO het tegen elkaar opnemen. Evenals de mini’s en de C-jeugd. Op zaterdag en zondag zijn de velden gevuld met recreanten, competitiespelers en de jeugd die de strijd met elkaar aangaan. Voor alle deelnemers barst er zaterdagavond een feestavond los.
Lijmbach: “We zijn heel blij dat we na twee jaar afwezigheid weer als vanouds een gezellig toernooi in onze binnenstad kunnen organiseren. Deelnemers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom voor deelname.” Meer informatie en aanmelden kan via https://www.sicpugno.nl/.