5 jubilarissen van IKC Sancta Maria; juf Siimone, juf Petra, juf Claudia, juf Marjoleine, juf Mayke
5 jubilarissen van IKC Sancta Maria; juf Siimone, juf Petra, juf Claudia, juf Marjoleine, juf Mayke Foto: Carla van der Sanden

Vijf juffen van IKC Sancta Maria vieren hun onderwijsjubileum tijdens Koningsspelen

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Eindelijk was het zover. Eindelijk mochten we weer samenkomen; ouders, leerlingen en leerkrachten. Eindelijk konden we weer samen een feestje vieren. En dat gebeurde dan ook op vrijdag 22 april.

IKC Sancta Maria vierde deze dag niet alleen de verjaardag van de koning met de Koningsspelen, maar vierde ook het 25-jarig onderwijsjubileum van juf Petra, juf Claudia, juf Simone, juf Marjoleine en het 40-jarig onderwijsjubileum van juf Mayke. Inmiddels, want deze festiviteiten zijn vanwege de coronamaatregelen nu pas gevierd, hebben zij samen bijna 150 jaar onderwijservaring. Deze dag zijn alle leerlingen begonnen met het liedje en de dans “Voel je fit”. Daarna zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet met een woordje van directeur Jeroen, kregen zij een kroontje op hun hoofd en een mooi oranje-boeket. Alle kinderen kregen een pet met het nieuwe logo van IKC Sancta Maria. Daarna hebben de kinderen genoten van het koningsontbijt, hebben zij spelletjes gespeeld op het plein en kregen de leerlingen van de onderbouw een workshop dans en van de bovenbouw een workshop karate. “We hebben er lang op moeten wachten, maar nu hebben we eindelijk kunnen genieten van deze geweldige dag”, aldus de jubilarissen.