Nieuwe Alpha start 12 mei in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Denk jij wel eens na over het leven? Bijvoorbeeld: is er meer tussen hemel en aarde? Waarom is er oorlog en doet God niets? Waarom moeten we allemaal zoveel en lukt het niet goed om rust te nemen? Wie is Jezus en welk antwoord zou Hij op deze vragen geven?


Als je graag eens met anderen wil doorpraten over wat je bezighoudt ben je welkom op Alpha. Daar kun je samen met anderen uitwisselen en meer ontdekken over het katholiek geloof. We ontmoeten elkaar op tien donderdagavonden en één zaterdag. Iedere bijeenkomst begint met een gratis maaltijd. We hebben zo alle tijd om elkaar te leren kennen. In een inleiding komt steeds een vraag aan bod. Daarna praat je er in een klein groepje over na.


Voor wie is Alpha

Alpha is voor iedereen. Miljoenen mensen wereldwijd en honderdduizenden in Nederland ging je al voor. Deze Alpha wordt je gratis aangeboden door de R.-K. Lievevrouweparochie, in samenwerking met de omliggende parochies. Vanaf donderdag 12 mei t/m 21 juli zijn de Alpha bijeenkomsten van 18.00 tot 21.00 uur. Op Hemelvaart zijn we vrij. En op zaterdag 18 juni is er een bijeenkomst in Hoeven. Voel je welkom om mee te doen!


Informatieavond

Op donderdag 21 april is er een informatieavond voor belangstellenden, waar er meer uitleg is over Alpha. In Eventum, Dr. Ir. Van Veenweg 8, van 19.30 – 21.00 uur in Bergen op Zoom. Op deze locatie wordt Alpha ook gegeven. Kijk voor meer informatie op www.lievevrouweparochie.nl/alpha Neem contact op met pastor Fredi Hagedoorn voor vragen/ aanmelden: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl.[n]