Afgelopen april speelde de BOV de musical Oliver!
Afgelopen april speelde de BOV de musical Oliver! Foto: Dick Vermaas

Stichting BOV zoekt nieuw talent

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Stichting BOV is op zoek naar nieuw talent. Daarom houdt de musicalvereniging uit Bergen op Zoom op zaterdag 4 juni audities. Op deze dag kunnen potentiële nieuwe leden laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van zang, dans en spel. Meer informatie over onder andere de aanmeldprocedure is te vinden op stichtingbov.nl/audities.

De laatste productie Oliver! ligt nog vers in het geheugen, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de productie van 2023 (‘The Addams Family’) al gestart. Om de cast verder te versterken is de BOV op zoek naar nieuw talent.

De musicalvereniging zoekt nieuwe spelers tussen de 18 en 45 jaar oud die kunnen zingen, dansen en spelen. Iedereen is welkom om auditie te doen, maar gezien de huidige samenstelling van de groep kijkt men vooral uit naar de aanmelding van mannelijk talent. De audities zijn overigens niet specifiek bedoeld voor de productie van 2023. De BOV verwacht dat auditanten de intentie hebben om zich voor meerdere producties aan de vereniging te verbinden.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden tot 28 mei. Meer informatie over de aanmeldprocedure en de audities is te vinden op stichtingbov.nl/audities.