Afbeelding

Feest op de bouwplaats: vier palen geslagen voor bouw van De Hertog

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Samen met de kopers is afgelopen vrijdag de start van de bouw gevierd voor appartementengebouw De Hertog binnen project De Dalwachters. Als officiële handeling werden er vier palen symbolisch de grond in geslagen door bovengenoemde en een koper van één van de appartementen.

Op deze zonnige middag op de bouwplaats in Bergen op Zoom feliciteerde Kris Maas namens Maas-Jacobs Vastgoed B.V., Martijn van Sabben namens Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. en Luuk van Baalen namens de gemeente Bergen op Zoom alle kopers met hun nieuwe woning. 

Na de officiële handeling werd het glas geheven waarna de kopers elkaar onder het genot van een hapje en drankje elkaar beter konden leren kennen

De Hertog is een appartementengebouw dat bestaat uit 48 appartementen. De luxe gasloze appartementen uitkijkend over het zuidelijk gelegen natuurgebied kenmerken zich door de moderne baksteen en luxe afwerking. Het gebouw krijgt een groene setting, doordat het omliggend maaiveld middels een talud tegen het gebouw komt te liggen.

Het plan is een samenwerking tussen Maas-Jacobs Vastgoed B.V. en Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. en bestaat uit een woontoren over elf lagen en een gebouw met drie bouwlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 90 tot 130 vierkante meter. Er zijn inmiddels al 38 appartementen verkocht. Er zijn dus nog enkele woningtypes beschikbaar.